Tuesday, 22 October , 2024
امروز : سه شنبه, ۱ آبان , ۱۴۰۳ - 19 ربيع ثاني 1446
شناسه خبر : 12261
  پرینتخانه » خبر ویژه, عناوين داغ, مصاحبه تاریخ انتشار : 12 ژوئن 2024 - 11:49 |

تنها راه کاهش آلایندگی نیروگاه تبریز، جایگزینی نیروگاه دیگر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با تایید مشکلات زیستی محیطی معدن طلای اندریان گفت: چند سال پیش گزارش آلودگی و مشکلات زیستی محیطی معدن طلای اندریان ارسال شد که برای مدتی فعالیت های این معدن تعطیل شد. شهنام اشتری در نشست‌های رسانه‌ای رسم خدمت ویژه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی آذربایجان‌شرقی در پاسخ به سئوال […]

تنها راه کاهش آلایندگی نیروگاه تبریز، جایگزینی نیروگاه دیگر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با تایید مشکلات زیستی محیطی معدن طلای اندریان گفت: چند سال پیش گزارش آلودگی و مشکلات زیستی محیطی معدن طلای اندریان ارسال شد که برای مدتی فعالیت های این معدن تعطیل شد.

شهنام اشتری در نشست‌های رسانه‌ای رسم خدمت ویژه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی آذربایجان‌شرقی در پاسخ به سئوال خبرنگار ما مبنی شفاف سازی آلودگی معدن اندریان افزود: با تایید مشکلات زیستی محیطی معدن اندریان اقدامات لازم انجام و  بهره بردار نسبت به رفع مشکلات زیستی محیطی اقدام کرد.

وی افزود: هم اکنون نیز موضوع تحت کنترل قرار داشته و پایش های فصلی به طور منظم و مرتب انجام می شود.

… وی در ادامه دریاچه ارومیه را یکی از مباحث زیست محیطی مهم کشور نام برد و گفت: با تکمیل و بهره برداری از کانال کانی‌سیب در دولت سیزدهم به افزایش تراز آبی آن منجر شد.

وی گفت: پالایشگاه تبریز گوگرد زدایی از گازهای خروجی را به سرانجام رسانده بود که قرار بود در سفر رئیس جمهور افتتاح شود.

وی با بیان اینکه پایش هوشمند تالاب قوری گل بستان آباد نیز در حال اجرایی است، افزود: پایش هوشمند ارسباران در این دولت انجام شده که در نوع خود بی نظیر بوده و امکان پایش تصویری تمام مناطق را برای ما میسر می‌سازد که می‌توانیم کل منطقه‌ را به صورت آنلاین پایش کرده و آخرین وضعیت منطقه را کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه پیگیری و راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های نیمه کاره فاضلاب‌های شهری در این دولت اولویت بود، ادامه داد: فاز دو فاضلاب شهر تبریز در حال تکمیل است. با تکمیل و راه اندازی این فاز سالانه در مجموع ۱۲۰ میلیون مترمکعب پساب خروجی به دریاچه ارومیه هدایت خواهد شد.

اشتری گفت: مدیریت پسماندهای شهری شهرداری کلانشهر تبریز، سلول لندفیل شماره ۲ مرکز دفن بهداشتی پسماند تبریز را با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان راه اندازی کرد.

وی با بیان اینکه راه اندازی این سلول پایان دفن سنتی پسماند در شهر را به همراه داشت، گفت: با افتتاح این پروژه آب‌های زیرزمینی تا مدت‌ طولانی آلوده نخواهد شد. این سلول شهر تبریز و شهرهای اطراف را تا شعاع پنجاه کیلومتر تحت پوشش قرار داده و مدیریت اصولی پسماند را انجام می‌دهد.

مدیرکل حفاظت از محیط‌زیست آذربایجان شرقی گفت: در طول دو سال گذشته ۲ هزار تاکسی جدید جایگزین شده و ۸۰۰ دستگاه نیز در دست اقدام است در خصوص اتوبوس‌های فرسوده ۱۵۰ دستگاه جدید جایگزین شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با اشاره به مازوت سوزی نیروگاه تبریز در سال‌های گذشته، در خصوص راه‌های کنترل آلایندگی این نیروگاه هنگام مازوت سازی، گفت: نصب فیلتر برای این نیروگاه هزینه بالایی دارد و تنها راه کاهش آلایندگی آن، جایگزینی با نیروگاه دیگر است*
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.